Schoonheidssalon Haarlem Via Natura Beauty

Via Natura Beauty schoonheidssalon maakt gebruik van de 100% natuurlijke producten van Living Nature.

Logo Living Nature

Filosofie

Living Nature was ťťn van de eerste bedrijven ter wereld die cosmetica produceerde zonder daarbij gebruik te maken van synthetische ingrediŽnten, simpelweg omdat Living Nature passie heeft voor de natuur.

Alle Living Nature producten worden vervaardigd zonder synthetische conserveer-, kleur- en geurstoffen, minerale olie (aardolie) of andere bekende allergene stoffen. Ze worden gemaakt met alleen maar huidvriendelijke ingrediŽnten voor een gezonde huidverzorging. Een gezonde huid is immers een mooie huid.

Onze producten werken samen met de natuurlijke processen in het beschermen, verzorgen en verbeteren van de huid. Wetenschappelijke resultaten bewijzen de effectiviteit van de werkzaamheid van de Nieuw-Zeelandse planten en de geneeskrachtige Manuka honing.

Terwijl de wereld steeds kunstmatiger is geworden, zijn mensen steeds verder van de natuur komen te staan. Ons lichaam en de omgeving zijn in toenemende mate uit balans geraakt. Living Nature streeft ernaar u een natuurlijk mooie huid te geven en gelijktijdig bij te dragen aan de bescherming van de natuur, nu en in de toekomst. De ingrediŽnten worden op verantwoorde wijze gewonnen en verwerkt.

Wij gebruiken enkel ingrediŽnten die niet schadelijk zijn voor u, niet voor dieren en niet voor het milieu. Voor de verpakkingen is gekozen voor milieuvriendelijke materialen die de wereld zo min mogelijk belasten. De producten voldoen aan de kwaliteitsnormen van het Duitse BDIH keurmerk.

Bevat geen synthetische chemicaliŽn of conserveringsmiddelen
Dit schept een totaal nieuwe benadering tot hoe de producten op uw huid werken. De gewoonlijk gebruikte conserveermiddelen zoals methyl parabenen, ethyl parabenen, propyl parabenen en alle afgeleiden daarvan, stoppen alle enzymen activiteit in een product.
Daardoor kunnen schimmels niet groeien en bederft het product niet.

Eenmaal op de huid aangebracht blijven de conserveermiddelen echter werken, en worden opgenomen via de huid in de bloedcirculatie en uiteindelijk in onze belangrijkste organen. Helaas is de conserverende werking zo stabiel dat de conserveermiddelen zelfs als ze eenmaal in het lichaam zijn opgenomen, blijven werken, terwijl ze de normale enzymen activiteit van het lichaam lastig vallen en een probleem gaan vormen voor onze gezondheid.

Recente onderzoeken op cosmeticagebied hebben aangetoond dat synthetische conserveer-, kleur- en geurstoffen en synthetische siliconen, schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.

Hoe worden de cosmeticaproducten van Living Nature geconserveerd?
Suzanne Hall heeft er 5 jaar over gedaan om een unieke formule te ontwikkelen. Deze formule is gebaseerd op natuureigen ingrediŽnten die gezamenlijk een schild vormen tegen bacteriŽn en schimmels. Allen verliezen ze hun conserverende werking zodra ze op de huid worden aangebracht en breken af doordat ze worden blootgesteld aan grote hoeveelheden lucht. De componenten kunnen nu hun voedende werking doen. Dit conserveringssysteem werkt niet even lang als de synthetische methode maar garandeert wel een houdbaarheid van 2 jaar.

Bevat grote hoeveelheden van bioactieve ingrediŽnten, in het bijzonder de unieke medicinale planten die Nieuw-Zeeland van oorsprong rijk is
Meer dan 80 Nieuw-Zeelandse planten, met ieder hun unieke samenstelling van actieve moleculen, zijn geselecteerd om uiteenlopende huidcondities mee te verzorgen. De activiteit van de werkzame bestanddelen blijft gehandhaafd doordat zij op een natuurlijke wijze gewonnen en verwerkt worden.

In het bijzonder wil ik de Manuka olie noemen, het ideale middel om micro-organismen die irritaties en huidinfecties veroorzaken mee te bestrijden. Deze olie werkt zelfs tot 30 maal krachtiger dan de bekende Tea Tree olie.

Bioactieve Manuka honing wordt in de meeste producten van Living Nature gebruikt
De verzorgende werking van honing is al duizenden jaren geleden ontdekt, in het bijzonder die van Manuka honing. Verscheidene medische onderzoeken hebben aangetoond en in rapporten vastgelegd dat deze honing een verbazingwekkend helende werking heeft op huidcellen. Manuka honing bevat voedingsstoffen, vitaminen, aminozuren en mineralen. De positieve eigenschappen voor onze huid zijn buitengewoon Ė hydraterend, voedend, helend, verjongend en beschermend.

Geen dierlijke ingrediŽnten
Het is consistent bewezen dat ingrediŽnten verkregen van dode dieren geen nut hebben in een huidcrŤme. Wij weigeren alle stoffen afkomstig van gedode dieren uit de bio-industrie.

Collageen, dat wordt verkregen van dode dieren, kan op geen enkele manier door onze huid worden opgenomen of de aanmaak van collageen in onze huid bevorderen. De voedingswaarde van levende planten als onbewerkt materiaal wat het lichaam kan opnemen, verwerken en gebruiken als bouwstoffen, is dus veel doeltreffender.

Geen minerale oliŽn
Zowel petrochemisch verkregen minerale oliŽn als synthetisch nagemaakte minerale oliŽn, worden niet geabsorbeerd en verstikken de huid en blokkeren de poriŽn. Ze worden vaak gebruikt omdat ze goedkoop zijn en de huid in de eerste instantie aangenaam doet aanvoelen. De droge huid krijgt even elasticiteit en ruimte om te bewegen maar de ware conditie van de huid wordt alleen gemaskeerd en blijft onveranderd of verslechterd. Daarentegen bieden natuurlijke oliŽn voedingsstoffen waardoor de huid weer soepel wordt.

Geen bestraalde ingrediŽnten
Dit is in veel landen momenteel een standaard procedure, om te onderzoeken of er geen buitenlandse bacteriŽn en andere ongewenste flora of fauna het land binnenkomt. Helaas dood dit alle enzymen activiteit in onbewerkte materialen en laat sporen van straling achter.

Geen herbicide of pesticide sporen
Door de korte, bewoonde geschiedenis van Nieuw-Zeeland zijn grote delen land nog nooit bespoten. Mooie biologische groenten worden er veelvuldig aangeboden.
Omdat niet al onze planten extracten gecertificeerd zijn, worden ze allemaal getest op herbicide en pesticide sporen.

Niet op dieren getest
Het is niet alleen onnodig om cosmetica op dieren te testen maar ook niet wetenschappelijk, aangezien veel dieren niet hetzelfde immuunsysteem en huidweefsel als mensen hebben. Momenteel worden cellen gegroeid van placenta weefsel. Dit is een perfecte manier om de ongewenste effecten van onbewerkte materialen te ontdekken. Living Nature maakt gebruik van een geavanceerde laser technologie, genaamd ďflow cytometryĒ die ingrediŽnten en afgewerkte producten test op veiligheid ( invloed op DNA, cellulaire stress, PH ) en effectiviteit.

Geen genetisch gemanipuleerde ingrediŽnten
Het is beangstigend wat er momenteel met veel plantaardige producten wordt gedaan. Iedere vorm van leven bevat genen. Genen bepalen wat een cel doet, en dit wordt van generatie op generatie doorgegeven. Kruisbevruchting kan in de natuur alleen plaatsvinden tussen soortgenoten. Bij genetische manipulatie wordt hier niet op gelet, waardoor een volledig vernieuwde levensvorm, met nog onbekende consequenties wordt geschept. Wij voeren het beleid dat er geen genetisch gemanipuleerde ingrediŽnten worden gebruikt. Aan onze leveranciers vragen wij strikt om bewijs.

Logo Living Nature

Logo Living Nature

Logo Living Nature

Logo Living Nature

website tonight analytics
© 2019 HEB-Design